Ta ansvar for ditt elektriske anlegg

El Kraft Elektro hjelper deg med alt fra små serviceoppdrag til større tekniske installasjoner.

El-sjekk

Trenger du en el-sjekk?

Som boligeier er du ansvarlig for at det blir gjennomført jevnlig kontroll av det elektriske anlegget. Med en el-sjekk vil vi kunne avdekke feil og mangler ved installasjonen som kan føre til både branntilløp og strømgjennomgang. Vi kontrollerer hele den elektriske installasjonen, og kommer med anbefalinger i forhold til dagens nye forskrifter. Flere forsikringsselskaper gir rabatt på boligforsikring etter en el-sjekk.

Bestill el-sjekk i dag!

Vanlige feil ved det elektriske anlegget er:

  • Sikringsskap er ikke bygget for dagens strømkrav

  • Mangel på jording der jording er påbudt

  • Gamle og/eller ulovlige elektriske installasjoner

  • Skadede lysbrytere og stikkontakt-deksler

  • Overdreven bruk av skjøteledninger

  • Ikke installert overspenningsvern

Dersom du skal pusse opp boligen din anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. Få tilbud og pris på oppgradering av ditt elektriske anlegg. Vi hjelper deg også med installasjon av nytt elektrisk utstyr som lamper, støpsler, sikringsskap med mer.

Elbillading

Trenger du en trygg og kostnadseffektiv hjemmelader til elbil?

Vi bistår deg i valget av lader og med selve installasjonen i din bolig. Vi har ladeløsninger tilpasset privat bolig, borettslag og parkeringsanlegg. Ønsker du kontroll over strømforbruket? Ved hjelp av tilleggsmoduler får du full oversikt og historikk pr bruker.

Få tilbud på elbilladeløsning i dag!

Rehabilitering

Pusse opp stua eller total rehabilitere huset?

Da må du ta hensyn til det elektriske, enten det er stikkontakter, belysning eller nytt sikringsskap. Vi oppgraderer ditt elektriske anlegg  til dagens standard og kan raskt tilpasse med nye installasjoner ved behov. Vi har lang erfaring med rehabilitering, og kan bistå deg fra planlegging til sluttføring. Vi finner løsninger som fungerer for hele familien.

Nybygg

Pusse opp stua eller total rehabilitere huset?

Vi installerer elektriske anlegg i alle typer nybygg, enten det er garasje, hytte, enebolig eller rekkehus. El Kraft Elektro AS er opptatt av din trygghet og komfort, og går gjerne tidlig inn i prosessen for å finne de rette tekniske løsningene som skal fungere i det lange løp.

Be om gratis befaring for ditt byggeprosjekt!

Sikringsskap

Visste du at ulike bygg har ulike behov når det kommer til sikringer og kurser?

Sikringsskapet er fordelingspunktet for strømmen i ditt hus, og det stilles krav til deg som eier at det elektriske anlegget er forskriftmessig i stand. Våre elektrikere vil utføre de nødvendige oppgraderinger og gir deg et sikringsskap som er tilpasset din bolig, til en hyggelig pris.

Bestill el-sjekk og oppgradering i dag

Industri

El Kraft Elektro AS har sertifiserte fagfolk med bred kunnskap og erfaring innen industri.

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag og vedlikeholdsarbeid til avanserte oppgraderinger av elektriske installasjoner. Vi tilbyr kostnadseffektive serviceavtaler som vil redusere blant annet energiforbruket, driftsstans og vedlikeholdskostnader for bedriften.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Varme

Riktig varmekilder er viktig i en bolig og det finnes svært mange valgmuligheter på markedet.

El Kraft Elektro AS hjelper deg med å finne riktige løsninger som er egnet til rommets størrelse og tilpasset dine behov. Vi tilbyr alt fra installasjoner av panelovner og varmepumper, til varmekabler med tidsinnstilt termostat. Gjør din hverdag litt mer komfortabel med riktig varmestyring.

Installasjon

Vi kan hjelpe deg med installasjon av:

  • Termostater

  • Gulvvarme - varmekabler og varmefolier

  • Takvarme - varmekassetter og stråleovner

  • Varmeovner og panelovner

La oss hjelpe deg til å effektivisere energiforbruket i ditt hjem!

Service

El Kraft Elektro AS vet hvor viktig det er med et stabilt og sikkert elektrisk anlegg for våre kunder. Vi har derfor en svært rask responstid når du ringer, og våre elektrikere kan være på lokasjon innen kort tid for å utføre serviceoppdrag. Enten du ønsker en el-sjekk, flere stikkontakter, montere belysning eller smarthusløsninger, vi kan hjelpe deg.

Bestill elektriker

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker en gratis befaring?

Send oss en melding via kontaktskjema eller ring oss på 994 09 050.

Gå til kontaktskjema